ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΥΠΟΔΟΜΗ

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μας γνωρίζουν πολύ καλά, ότι είμαστε κατάλληλα οργανωμένοι και δίνουμε μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, ώστε να έχουμε άριστα αποτελέσματα.

  • Από την πρώτη γνωριμία, οι επαναλήψεις προαπαιτουμένων, και τα διαγνωστικά τεστ βοηθούν, ώστε να έχουμε άριστα δομημένα τμήματα με μαθητές του ίδιου επιπέδου.
  • Από την αναλυτική προετοιμασία με αυστηρούς προγραμματισμούς και πλάνα μαθήματος, ώστε οι έμπειροι και με αγάπη στα παιδιά καθηγητές μας, να εμπνεύσουν στους μαθητές μας ενδιαφέρον για το μάθημα κάνοντας το κατανοητό στο μέγιστο επίπεδο και πάντα σε συνάρτηση με το επίπεδο του τμήματος.
  • Από τα αξιολογικά και πάντα επικαιροποιημένα τεστ – διαγωνίσματα, που βοηθούν μαθητές και καθηγητές να εντοπίσουν τι πρέπει να διορθώσουν, και που παράλληλα εξοικειώνουν τους μαθητές με το πνεύμα των Πανελλαδικών εξετάσεων.
  • Από την προσθήκη καινούργιων θεμάτων, νέων ασκήσεων, την ανανέωση των βιβλίων – φυλλαδίων μας, ώστε να είναι πάντα στο πνεύμα των εξετάσεων, επικαιροποιώντας τις γνώσεις τους.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των κλάδων (διδακτικές ομάδες, ιεραρχικά δομημένες ανά ειδικότητα) που τα διεκπεραιώνουν κάνοντας τακτικές συναντήσεις, μέσα από τις γνώσεις, τις εμπειρίες και το μεράκι τους για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού.

Παρέχεται συνεχής υποστήριξη των μαθητών από το τμήμα συμβουλευτικής και προόδου στα επαγγελματικά, γνωστικά και ψυχολογικά τους ενδιαφέροντα, μέχρι και τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Επίσης απαραίτητες είναι οι υποδομές σε αίθουσες, γραφεία, βιβλιοθήκη, ψηφιακό υλικό, διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες…

ΑΛΛΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ:

δείτε επίσης:

Σας ακούμε…
βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ