Συγκέντρωση τροφίμων
και ειδών πρώτης ανάγκης για
το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Δεκέμβριος 2021

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Για να αποδώσει, στο μέγιστο ανάλογα τους στόχους που έχει, ο μαθητής στις ενδοσχολικές εξετάσεις με την τράπεζα θεμάτων, πρέπει να διαβάζει και τα μαθήματα εκτός Πανελλαδικών σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι τα διάβαζε μέχρι τώρα.
Άρα, περιορίζεται ο χρόνος διαβάσματος (κυρίως στην Β΄ και λιγότερο στη Γ΄ Λυκείου) για τα Πανελλαδικά μαθήματα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για να γράψει ο μαθητής στις Πανελλαδικές εξετάσεις, όσο καλύτερα μπορεί, πρέπει να κατανοήσει, να εμβαθύνει και να κάνει πολλές επαναλήψεις.
Αυτό χρειάζεται χρόνο και συνεπώς μόνο η χρονιά της Γ΄ Λυκείου δε φτάνει.

Το Φροντιστήριο στόxος – Δημήτρη Κεφάλα συμμετείχε στην Πανελλαδική εκστρατεία που οργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για παιδιά και οικογένειες που έχουν σοβαρότατα προβλήματα διαβίωσης.

Τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν στο χώρο του φροντιστηρίου περιελάμβαναν μεταξύ άλλων: είδη βρεφικής φροντίδας, είδη πρωινού, γάλα εβαπορέ, ρύζι, αλεύρι, λάδι, όσπρια, προϊόντα καθαρισμού, είδη προσωπικής φροντίδας, χαρτικά και άλλα πολλά απαραίτητα και χρήσιμα αγαθά.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθειά μας που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 500 κιλά σε πρώτες ύλες και τρόφιμα!