Ημερίδα
Επαγγελματικού
Προσανατολισμού

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023, στις 10:30π.μ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Υπάρχει δυνατότητα Live Streaming μέσα από το e-kefalas.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
Ημερίδα 2023

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Επειδή:

1.
Τα παιδιά μας θα είναι χαρούμενα και δημιουργικά στη ζωή τους, αν καταφέρουν και διαλέξουν ένα επάγγελμα που τους ταιριάζει, που θα περνάνε καλά όταν δουλεύουν. (Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει πρώτα να μπορούν να δουλεύουν, αλλά ας μην περιορίσουμε τουλάχιστον για αρχή τις επιλογές τους).

2.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι μαθητές του Λυκείου καλούνται να διαλέξουν ομάδα προσανατολισμού και να αποφασίσουν για το πεδίο σχολών που θα ακολουθήσουν.

3.
Δεν είναι εύκολο το κάθε παιδί έτσι απλά να καταλήξει στο τι θέλει, ενώ
παράλληλα οι συνεχείς πληροφορίες που δέχεται καθημερινά, μπορεί να
αλλάξουν εύκολα τις επιλογές του ή να επιφέρουν σύγχυση και αμηχανία.
(Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το βοηθάμε συνέχεια αναδεικνύοντας εκείνα τα χαρακτηριστικά του εαυτού του που διαμορφώνουν τις κλίσεις του και παρουσιάζοντας τις πιθανές επιλογές που μπορεί να ακολουθήσει).

Γι’ αυτό:

1.
Θέλοντας να βοηθήσουμε στην κρίσιμη (δύσκολη) αυτή απόφαση τους, το φροντιστήριο “στόxος” διοργανώνει Ημερίδα Επαγγελματικής Ενημέρωσης την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Kέντρο Μελίνα Μερκούρη (Εμμανουήλ Μπενάκη 70, Κερατσίνι), με τους πιο έμπειρους στο χώρο του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την εταιρεία ΕMPLOY EDU – Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, όπου ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, συγγραφέας & σύμβουλος σταδιοδρομίας, θα μας ενημερώσει αναλυτικά για τις σχολές και τα επαγγέλματα που μπορούν να ακολουθήσουν τα παιδιά μας.

2.
Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν έγκυρα για το νέο εξεταστικό σύστημα, θα ενημερωθούν επίσης για τις ομάδες σχολών των πεδίων, αλλά και τις μετέπειτα μεταπτυχιακές επιλογές αυτών, όπως και για τα επαγγελματικά δικαιώματα που έχουν.

Σαν συνέχεια αυτής της προσπάθειας το φροντιστήριό μας παρέχει δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, τα οποία σε μεγάλο βαθμό βοηθούν το μαθητή να προσεγγίσει τι του ταιριάζει περισσότερο.

Τα αποτελέσματα του τεστ παρουσιάζονται και αναλύονται σε προσωπική συνάντηση.

Η διεύθυνση
του Φροντιστηρίου “στόxος”

Το Φροντιστήριο στόxος:

  • 35 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς εξέλιξης
  • εξαιρετικές επιτυχίες κάθε χρόνο στις Πανελλαδικές
  • έτοιμα προγράμματα και βιβλία για την Τράπεζα Θεμάτων
  • αξιοποίηση της εμπειρίας από την εφαρμογή της προηγούμενης (τράπεζας θεμάτων)
  • ουσιαστικές και πρωτοποριακές παροχές
  • αποδεδειγμένη οργάνωση και επιτυχημένη στρατηγική

Επικοινωνήστε μαζί μας…

για φυσικό ή διαδικτυακό ραντεβού να σας εξηγήσουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί σας ανάλογα με τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις, γιατί το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό.

T 210 4328920
E info@stoxosomilos.gr